Töissä pukkaa kiirettä ja tuntuu siltä että mitään ei saa tehtyä valmiiksi asti. Ei hyvä juttu ollenkaan. Pitäisi vain koittaa tehdä yksi juttu kerrallaan niin ehkä joku valmistuisikin.  Eikä siis niin kuten nyt teen eli yritän tehdä montaa asiaa yhtä aikaa ...

Kotona ei tilanne ole yhtään sen helpompi kun perjantaina pitäisi lähteä melkein toiselle puolelle Suomea rippijuhliin. Navigaattori näyttää ajoajaksi sellaista 4,5 tuntia suuntaansa. Ja samana päivänä olis tarkoitus tulla takaisinkin, eli istumista riittää.

Saapa nähdä miten vaatteet rypistyy ja miten kukat selviävät matkasta. Mies kävi tilaamassa kukat ja tilasi sitten valkoisia ruusuja. Siis että valkoisia ruusuja rippilapselle! No, kaipa ne kelpaavat vaikka itse olen jotekin punaisten kannalla tuohon tilanteeseen. En tiiä, ehkä olen vanhanaikainen. Miehen toteamus oli että kaikki muut antavat punaisia mutta hänpä antaakin valkoisia. (Kyseessä on siis miehen kummityttö).

Mielenkiintoinen päivä tuosta perjantaista on tulossa, otetaan seikkailun kannalta. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja että sää suosisi meitä.