Juhannusta on nyt sitten juhlittu ja arkinen aherrus alkanut taas pyhän jälkeen.

Meitä onneksi sää suosi juhannuksen vietossa, ainakin sillä tavalla että ei satanut ja aurinkoakin näimme joka päivä. Tuuli teki ilman aika vilpoisaksi mutta siis muuten oli sään puolesta ihan kiva "jussi".

Juhannusaatto alkoi sateisena mutta kun kello läheni neljää niin eikös aurinko alkanut lämmittämään ja saimme kuin saimmekin syötyä ulkosalla. Illan mittaan sitten pilvistyi mutta uhkaavista pilvistä huolimatta sade jäi tulematta.

Juhannuspäivän iltapäivällä oli saunan vuoro ja päätin sitten mennä veteen. Otin tietoisen riskin ajatellen että joko tulen kunnolla kipeäksi tai sitten tämä flunssa jää mereen. Kyllä siinä laiturin nokassa tuli muutama hetki mietittyä mutta sain kuin sainkin itseni sinne noin +12 asteiseen meriveteen laitettua. Ai että teki hyvää - ja sitten saunaan. Olipa mukava olo koko illan.

Niin, ja flunssa jäi melkein kokonaan sinne mereen, siitä olen tyytyväinen. Kyllä tämä loppukin varmaan pian älyää lähteä pois.

Nyt on sitten vuorossa työntekoa viisi viikkoa ja sitten olisi vuorossa kesälomaa kolme viikkoa. 

Olen yleensä pessyt matot kesälomalla mutta nyt niitä pitänee vissiin yrittää ehtiä pesemään aikaisemmin jotta ne saa kuivaksikin ennen elokuun kosteita öitä. Täytyy toivoa että viikonloppuina mahtuisi matonpesupaikoille vaikka niillä lienee aikamoinen ruuhka.