... nimittäin veroilmoitus.

Eilen illalla sain vihdosta viimein tehtyä veroilmoitukseni loppuun. Ja deadline on vasta torstaina 14.5.09. Hyvä minä, kerrankin saan jotakin ajoissa loppuun.

Aloittelin ilmoituksen ihmettelyn lauantai-iltana, eli periaatteessa kaikki oli jo puoliksi tehtynä. Eiliselle jäi melkein pelkkä puhtaaksi kirjoitus ja vero.fi -sivuston ihmettely. Ilmoitin tietoni ensimmäistä kertaa siis verkossa. Ja yllättävän helposti se sujuikin. Pikkuisen jäi sellainen olo että mahtoivatkohan tiedot ihan oikeasti mennä perille ... No, täytyy luottaa että kaikki on kunnossa. Sitten syksyllähän sen näkee kun uudet paperit löytyvät postilaatikosta.

Palautetta jäi verokarhulle jätettäväksi, nimittäin tulostusikkuna ei toiminut toiveideni mukaisesti kun kaikkea kirjoittamaani en saanut verosivujen kautta paperille. Onneksi on muita konsteja, mutta silti olisin halunnut että verottajan systeemi olisi toiminut niinkuin lupaa.

Mutta se siitä, verot on ilmoitettu ajallaan ja nyt siis jäädään odottamaan vastausta. Ja nyt voin taas keskittyä kroppani kuunteluun. Ensi viikolla olisi taas aika raskaustestin tekoon, jos täti punainen ei sitä ennen kurvaa paikalle. Olo on pikkuisen erilainen kuin ennen, tai sitten kuvittelen vain. Nyt täytyy vain yrittää unohtaa koko asia ja keskittyä puutarhaan.