Helatorstain jälkeen oli viikon verran lomaa ja nyt vasta ehdin tänne kirjottelemaan. Eli aikas paljon on kiirusta pitänyt.

Loma alkoi ikkunoiden pesemisellä ja siihen kului tällä kertaa kaksi täyttä päivää ja yksi puolikas päivä. Hidasta on siis tuo 17 ikkunan pesu. Joka ikkunassa on neljä pintaa pestävänä ja sitten tietysti välien puhdistus ja verhojen vaihto-operaatio. (Nyt vaihtelin verhot keittiöön, olohuoneeseen ja takkahuoneeseen ja muut vain pesin).

Ikkunaurakan jälkeen vuorossa oli auton sisätilojen puhdistus ja pihan rapsuttelua. Niin ja jossain välissä piti käydä rippilahjaa ostamassa ja huushollin normaalia siivoustakin piti tehdä.

Siinä sitä hurahti viikko että heilahti.

Olin kuvitellut että rakas menisi lapsettomuusjuttuihin liittyvän näytteensä antamaan myös viikon aikana mutta hänpä ilmoittikin siirtävänsä sen lomien jälkeiseen aikaan. Siinäpä sitten se toive romuttui. Olisin niin halunnut tietää onko laatu muuttunut ja onko meillä edes minkäänlaisia mahdollisuuksia kaksisteen saada lapsi alulle. No, näissä asioissa ei voi painostaa, jääköön se loppukesään ja keskitytään luomuiluun vielä pari kuukautta. Tai kuka tietää jos juhannusviikolla saisimme testin jopa tehtyä...